Betaalmethoden

< Terug naar Voputech-klantenservice

Voputech.nl accepteert de volgende acht betaalmethoden:

Betaalmethode Kosten
Achteraf betalen via Klarna € 3,95
Bancontact / Mister Cash Gratis
Creditcard (achterafbetaling) 3,9% van de totale bestelling
iDEAL Gratis
PayPal 3,9% van de totale bestelling
SOFORT Banking Gratis
Vooruit betalen Gratis
Kortingscodes Gratis (voor eventuele restant bovenstaande betaaldmethode met eventuele kosten)Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Voor deze betaalmethode is een samenwerking met Klarna aangegaan. Je krijgt de bestelling thuisgestuurd binnen de termijn zoals aangegeven is bij het artikel(en). Klarna zal je een acceptgiro met factuur sturen die je binnen de gestelde betaaltermijn dient te voldoen. De kosten van achteraf betalen bedragen 3,95 € per bestelling.
Je kan je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden. De kosten van achteraf betalen bedragen 3,9 % van de totale bestelling.
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Aan iDeal zijn geen kosten verbonden.
Je kan het bedrag van de bestelling overmaken op rekeningnummer: NL15RABO0136021042 t.n.v. Voputech B.V.. De bestelling wordt verzonden zodra het volledige bedrag is bijgeschreven op bovenstaande rekening. Aan vooruit betalen zijn geen kosten verbonden.
Als je een kortingscode in je bezit hebt, kan je deze inzetten om de betaling ( of een gedeelte daarvan te voldoen). Voor het eventuele restant dien je alsnog een van bovenstaande betaalmogelijkheden te gebruiken om deze te voldoen.