Verzenden en retourneren

< Terug naar Voputech-klantenservice

local_shipping Verzenden

Alle aankopen worden met PostNL verzonden. Op werkdagen vóór 18.00 besteld, is morgen in huis.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:
 
Product Bedrag Verzendtype Verzendkosten (online- of vooruitbetaling)
Brievenbuspakje tot 100 € Post NL € 2,65
Pakketten tot 100 € Post NL € 6,35
Pakketten vanaf 100 € Post NL gratis
De verzendkosten buiten Nederland, maar binnen de EU bedragen:
 
Product Bedrag Verzendtype Verzendkosten (online- of vooruitbetaling)
Pakketten tot 100 € Post NL € 9,95
Pakketten vanaf 100 € Post NL € 9,95

 history Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden.

De ontbindingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het ontbindingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te ontbinden. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor ontbinding, maar bent hiertoe niet verplicht.

Onze gegevens zijn:

MóvilPro
Marktstraat 3
7551 DR  Hengelo
Tel: +31 74 8795065

Email: info@movilpro.nl


Om de ontbindingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het ontbindingsrecht te verzenden voordat de ontbindingstermijn is verstreken.


GEVOLGEN VAN DE ONTBINDING
Als je de overeenkomst ontbindt, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te ontbinden, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet langer dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te ontbinden aan ons hebt medegedeeld, aan ons of aan [naam en, indien van toepassing, het adres van de persoon die door je gemachtigd is om de goederen in ontvangst te nemen] terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De retourverzendkosten komen wel voor eigen rekening. De retourverzendkosten vergoeden wij niet.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.